گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مانور نظامی مشترک با اسرائیل علیه هیچ کشوری در منطقه نیست

وزارت خارجه قبرس در بیانیه‌ای ادعاهای مطرح شده در رسانه‌های صهیونیستی را تکذیب و اعلام کرد که مانور نظامی مشترک با اسرائیل علیه هیچ کشوری در منطقه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۰۳

در پی انتشار اخباری در برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره مانور نظامی مشترک قبرس و این رژیم، وزارت خارجه قبرس بیانیه‌ای را منتشر کرد.

در بیانیه وزارت خارجه قبرس آمده است: این رزمایش صرفا بر اساس سناریوهای فرضی بوده و علیه هیچ کشوری در منطقه نیست. 

این بیانیه می‌افزاید: قابلیت‌های نظامی قبرس کاملاً ماهیت دفاعی دارد، زیرا ما با تهدید دائمی حضور نیروهای اشغالگر ترکیه در خاک خود مواجه هستیم و هیچ تهدیدی برای شرکای خود در منطقه ایجاد نمی‌کنیم.

گفتنی است پیش از این برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی در اقدام طراحی شده رسانه‌ای، از اهداف ضد ایرانی این مانور نظامی مشترک قبرس و رژیم  صهیونیستی اخبار کذبی را منتشر کرده بودند.

رژیم صهیونیستی از اواسط ماه می رزمایشی تحت عنوان «ارابه‌های آتش» را آغاز کرد. هفته جاری صدها نظامی ارتش این رژیم به قبرس رفتند تا مرحله پایانی رزمایش مذکور را به صورت مشترک با ارتش قبرس تحت عنوان «ماوراء افق» برگزار کنند.

ارسال نظر